About

Om min frisørsalon & Hyggelige omgivelser

Frisørsalon byStrandmark

Hej mit navn er Anja, jeg er 45 år og glad for at kunne byde dig indenfor i min frisørsalon. Jeg startede min frisørkarriere i Ribe, hvor jeg var frisørelev. Her blev jeg udlært i 1999 med en 4-årig uddannelse. Jeg har efterfølgende arbejdet i Ribe, Bramming og indtil jeg startede selv, været ansat i Esbjerg i 10 år. Mine kendetegn er frisk, smilende og kreativ, så jeg er frisk på spændende udfordringer. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod dig i mine hyggelige omgivelser, hvor jeg står klar til at opfylde dine ønsker til en ny frisure. Husk ligeledes vi også fører de rigtige produkter i hårpleje, voksprodukter og hairspray. Jeg sætter kunden i centrum og lytter til dine ønsker og gør meget ud af dit besøg hos byStrandmark, således det bliver en god og positiv oplevelse for dig. Jeg forsøger ligeledes at give dig en kreativ oplevelse, når du kommer ind til mig.

Kom ind i min frisørsalon og få en snak om hår, klip, stil og mode. Og imens du får ordnet dit hår, kan du nyde en kop kaffe/the, en øl eller et glas vin. Jeg er altid parat med et smil og en snak om din klipning, hårfarve eller hvad du måtte have af ønsker for dit hår. Langt eller kort? Mørkt eller lyst? Uanset, hvad du har lyst til, så hjælper jeg dig med at indfri dine ønsker. Jeg tilbyder alt fra klip, smart farve, til hårpleje og sørger for, at du får det bedste look.

Hos byStrandmark bestræber jeg mig hver dag på at overgå mine kunders forventninger. Jeg har solid erfaring og ekspertise som gør, at jeg kan tilbyde dig den bedste behandling.

Skal dit barn klippes? byStrandmark er også en børnevenlig salon. Jeg er tålmodig, forstående og jeg sørger for at dit barn føler sig i trygge hænder og ikke mindst kommer til at se rigtig godt ud.

Farve & Klip

En klipning hos byStrandmark er en kvalitets- og helhedsoplevelse, som også består af en rigtig god og afslappende hårvask. Jeg sætter oplevelsen i højsædet for at yde et godt håndværk.
Til en klipning tager jeg mig god tid og giver gode råd og vejledning til dit valg af frisure, samt vejledning af produkter så du får den perfekte klipning der passer lige til dig.

Dame & Herre farvning

Hos byStrandmark bruges der en farvning til næsten alt hår. Jeg bruger blandt andet også en farvning til at lysne med på naturhår. Det har en stor dækevne (næsten 100% gråt hår) og lang holdbarhed.

Farvning af bryn & Vipper

Ved farvning af vipper, bruges der milde produkter med lang holdbarhed. Farverne fåes i bålsort, sort og mørke brun.
Ved farvning af bryn, bruges der milde produkter med god holdbarhed. Farverne fåes i lysebrun, brun, graphit/grå, sort.

Opsætning & frisering af hår

En special-frisering/langthårs-opsætning bliver oftest lavet i forbindelse med fester, galla og bryllup. Hvad enten du ønsker et klassisk look med rene linjer, eller et mere råt look med flere detaljer, hjælper jeg dig med at skabe den perfekte form med de helt rigtige linjer til dig.

Impressions